Selecteer een pagina
neem contact op

Laten we samen bloeien!

Stel een vraag of maak een afspraak

 

 

Klaar om te bloeien? Laat het me weten!

lisette@fleur-de-lies.nl

Adres

Dorpsstraat 46
9551 AG Sellingen

Belangrijke info

KvK: 81354398
Btw: NL002928624B73
Bank: NL90 KNAB 0406 0747 20

Frequently ASKED QUESTIONS

Ben je een virtual assistant?

Ja en nee. Ik ben, net als een VA, een professional die vanuit mijn eigen online werkplek ondersteuning biedt aan ondernemers. Ik richt me op hoogbegaafde en hoogsensitieve ondernemers. Vanuit mijn eigen ervaring met hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid begrijp ik jou. En dat geeft ons nét dat beetje extra. High level VA. VA met benefits. VA / coach. Ik noem het woordenvinder en klankborder, maar geef er vooral de naam aan die jij prettig vindt 🙂 

Kun jij iets voor mij betekenen?

Ik ben er voor alle hoogbegaafde en hoogsensitieve ondernemers die:

  • van betekenis zijn voor anderen
  • iets willen veranderen in de wereld
  • misschien zelfs taboedoorbrekend willen zijn
  • nóg meer impact willen maken
  • de juiste mensen willen bereiken

En die daar een beetje hulp van een woordenvinder, klankborder en/of communicatieve techneut bij kunnen gebruiken.

Nieuwsgierig of en hoe ik jou en jouw bedrijf kan opfleuren? Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek, ik vertel je graag meer.

Hoe kun je mij en mijn bedrijf opfleuren?

Laten we beginnen met een kennismaking! Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben, dat we samen in verbinding kunnen zijn. Ik luister graag naar jouw ideeën om je vervolgens te helpen bij het realiseren ervan.
Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt. Als creatieve professional zorg ik dat jij de juiste mensen op de juiste manier bereikt, zodat jij nog meer impact gaat maken en jezelf en anderen laat bloeien!

 

Wat zijn de voor- en nadelen van jouw hulp?

Rust en tijd

Doordat we jouw bedrijf samen laten bloeien en ik jou ondersteun, krijg jij weer meer rust en tijd om dát te doen waarom jij ondernemer geworden bent. Dát waarmee jij de wereld wilt veranderen.
Of juist dát wat jij nodig hebt om je staande te houden als hoogbegaafde of hoogsensitieve ondernemer; bijvoorbeeld om jezelf even op te laden met meer tijd voor jezelf en jouw geliefden. 

Minder kosten

Ik heb zelf alles in huis wat nodig is om de taken uit te voeren. Mijn eigen werkplek en apparatuur en mijn eigen koppen thee. Ik investeer ook zelf in mijn eigen ontwikkeling door trainingen en opleidingen. Jij betaalt alleen voor mijn service.

 Ik ben zelf ook zelfstandig ondernemer

Als hoogbegaafde en hoogsensitieve zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken. Ik denk graag met je mee, in mogelijkheden. Om in balans te blijven. Of om oplossingen te zoeken voor de taken die ook bij het ondernemerschap horen, maar die misschien liever niet doet of waar je niet aan toe komt. Samen gaan we bloeien!

Ik werk voor meerdere ondernemers

Dit kan als nadeel ervaren worden, als je verlangt dat een opdracht à-la-minuut opgepakt wordt. Ik bepaal zelf hoe ik mijn tijd indeel en wanneer ik voor welke opdrachtgever werk. Maar uiteraard gaat alles in goed overleg. Want als jij blij bent, ben ik dat ook. 

Samen vinden wij de juiste woorden

Laten we samen bloeien!