Selecteer een pagina
Wie is Lies?

Hi! Ik ben Lisette

Woordvinder & Klankborder

Wie is fleurige lies?

Ik ben Lisette, Lies voor mijn liefsten. Vrouw van Douwe. Mama van Norah en Nine. Geliefde van Lisette. Want ik hou van mij (dank je wel, Harrie Jekkers). Meer en meer. En wow, dat voelt lekker!

Als tiener (puber…) droeg ik graag een knaloranje broek en een net zo knalroze shirt met een schattige pinguïn erop.
Mijn kledingsmaak is ‘iets’ veranderd, maar ik ben nog steeds kleurrijk en fleurig. Een vrolijke stuiterbal. Een ideeënmachine, die graag de koe bij de hoorns pakt.
Ondanks, of misschien wel dankzij, mijn gestuiter hou ik van harmonie en rust. In een huis met vier lieve maar gevoelige mensen (emotiebommetjes, puur liefkozend!) is dat soms best een uitdaging. Maar go with the flow gaat me steeds beter af!

Lies als ervaringsdeskundige

Mijn leven was niet altijd zo’n feestje. Lang heb ik me ongezien, ongehoord, onbegrepen en niet erkend gevoeld. Oh boy, ik heb me rot gevoeld. Na lang zoeken kwam ik op de juiste plek voor hulp terecht. Inmiddels zie, hoor en erken ik mijzelf. Ik omgeef me ook met mensen die dat ook doen. Dat gun ik iedereen.

Mijn bumpy road heeft me gebracht tot waar en wie ik nu ben. Ik weet wat het betekent om je te bewegen binnen een onderwerp waar nog te veel een taboe op rust. De moeite die het kost om de informatie te krijgen die er nodig is.
Naast een creatieve woordenvinder en klankborder, ben ik door het bewandelen van mijn bumpy road ook iemand die jou snapt. Ik begrijp de situaties, de taal en de uitdagingen. Ik ken de wegen die je kunt bewandelen en welke ‘a waste of time’ zijn. En met die kennis help ik jou.

Vlijtig Liesje

Liefde voor roze

Ik dans, ik huppel & ik spring (Herman v. Veen, Dansliedje)
→ ik fladder, ik dartel & ik zing

Ik zie jou. Ik hoor jou. Jij, precies zoals je bent.

Want gezien en gehoord worden is cruciaal voor jouw succes. Voor jouw groei. Jij wilt van betekenis zijn. Jij wilt écht iets veranderen, misschien zelfs taboedoorbrekend zijn. Samen vinden we de juiste woorden om de juiste mensen te bereiken en nóg meer impact te maken.
Laten we jou en je bedrijf samen opfleuren. Samen genieten en trots zijn op elke volgende stap die jij zet. Samen gaan we het gewoon doen. Mijn doel is om met jou die volgende stap écht te zetten, samen nieuwe dingen te doen en te durven veranderen. Opbloeien!

Woordenvinder

= tekstschrijver

  • Blogs
  • E-books
  • Websitecontent
Klankborder

= Business Management support

  • Sparren
  • Meedenken (in mogelijkheden)

Maar ook operationeel:

 

  • Plannen
  • Organiseren
  • Structureren
Communicatieve techneut

= Communicatie- en technische support

 

  • Websitebouwer en -beheerder
  • Social media support

opgefleurd en tevreden

“Out of the box thinking; problem solver en dit met een vanzelfsprekendheid om zaken op te lossen en aan te pakken alsof het haar geen moeite kost. Dit komt waarschijnlijk doordat zij 200% geeft waardoor een hele grote passie elke keer weer naar boven komt die zij in de praktijk goed weet om te zetten. “

“Lisette is iemand die in contact staat met alle emoties in haar omgeving: zowel die van haarzelf en als die van anderen. Ze kan zowel introvert als extravert zijn en soms ook nog eens bijna tegelijkertijd. Lisette ziet mogelijkheden waar anderen moeilijkheden zien en komt daarin vaak met creatieve oplossingen.”

“Lisette is een warm en openhartig persoon met haar hart op de juiste plaats. Ze is een heel harde werker en heel erg begaan met haar werk, omdat ze het beste wil voor het bedrijf. Ze bouwt mee aan de goede toekomst van het bedrijf, niet alleen qua dagelijkse job maar ook qua visie, marketingsgewijs, qua innovatieve ideeën. Ze kan haar ideeën goed omzetten in praktische doeleinden waardoor ze een belangrijke schakel vormt tussen klant en bedrijf maar ook een goede rechterhand is voor een CEO.”

Samen vinden wij de juiste woorden

Laten we samen bloeien!